Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/otofonal/public_html/widex/wp-content/plugins/uicore-framework/includes/templates/page-title.php on line 419

Notice: Function Perflab_Server_Timing::send_header was called incorrectly. The method must be called before headers have been sent. Please see Debugging in WordPress for more information. in /home/otofonal/public_html/widex/wp-includes/functions.php on line 6078
Aparate Degjimi | WIDEX, Resound, Beltone

Qendra e degjimit Otofon

APARATET TONA TË DËGJIMIT

Ne besojmë se, pasi të vendosni një aparat dëgjimi, nuk duhet të mendoni për të derisa ta hiqni përsëri gjatë natës. Gjithçka që duhet të përjetoni është një jetë e jetuar, shijuar dhe dëgjuar në mënyrën më të natyrshme, ndërsa në sfond, aparatet e dëgjimit përdorin motorin më të avancuar të zërit, personalizimin me AI dhe integrimin pa probleme për ta realizuar atë.

Misioni yne

Perfeksioni per ne eshte kur ndiejmë tingujt naturalisht sikur te mos kemi pajisje dëgjimi.

Puna e jetës sonë, ka të bëjë me krijimin e aparateve të dëgjimit që tingëllojnë kaq natyrshëm, saqë mund të përjetoni momente ku te harroni plotësisht humbjen e dëgjimit tuaj. Kjo është arsyeja pse ne krijuam PureSound™ të mundësuar nga teknologjia ZeroDelay.

TEKNOLOGJIA

WIDEX MOMENT™ TINGULL NATYRAL SI ASNJË TJETËR

Modeli revolucionar Widex Moment, ndryshon lojën duke na dhuruar tingullin më të pastër dhe natyral ndonjëherë. Në mënyrë tipike, tingulli i përpunuar në një aparat dëgjimi arrin në daullen e veshit më vonë se tingulli që dëgjohet drejtpërdrejt. Dhe kur këto dy sinjale “jashtë sinkronizimit” përzihen, ju merrni një tingull artificial.

Aparatet e degjimit

Llojet e Aparateve te Degjimit

CIC – Komplet në kanal

CIC-komplet në kanal përshtatet thellë brenda kanalit të veshit duke u bërë puthuajse i padukshëm dhe shumë i diskret. Për dëmtim dëgjimi të mesëm-moderuar

RIC

Aparati pas veshit me reciver ne kanal ku ploteson te gjitha humbjet e degjimit pa ndryshuar madhesinë e tije me një përshtatshmëri të jashtëzakonshme për veshin tuaj

BTE – Pas veshit

BTE-të qëndrojnë në pjesën e pasme të veshit tuaj dhe lidhen me kanalin e veshit nëpërmjet një tubi që është pjesë e një kallëpi veshi dhe i përshtatshëm për të gjitha humbjet e dëgjimit

BTE OpenFit

BTE-të me përshtatje të hapur mbështeten në pjesën e pasme të veshit tuaj dhe lidhen me kanalin e veshit nëpërmjet një tubi të hollë. Tubi i hollë mundëson një cilësi më natyrale të zërit.

📱 Available on iOS and Android

WIDEX MOMENT

Merrni kontrollin e aparatit tuaj të dëgjimit
Me një trokitje të lehtë mund të ndryshoni programin, të rregulloni volumin dhe të heshtni / heshtni aparatet e dëgjimit direkt nga Ekrani fillestar.

Zgjidh atë që dëshiron të dëgjosh
Përdorni programin tonë të fokusimit drejtues për t’u përqëndruar në tingujt që dëshironi të dëgjoni, dhe më pak në tingujt që nuk i dëgjoni.


Modelet E RIKARIKUESHME

mRIC dhe BTE R D janë ndër aparatet më të vogla dhe më diskrete të dëgjimit në dispozicion aktualisht. Ju mund të rrini të qetë duke ditur se do të keni gjithë fuqinë që ju nevojitet për të dëgjuar çdo moment.

 

Nuk ka vështirësi me bateritë e aparatit të dëgjimit. Thjesht një karikues i hollë dhe i thjeshtë që i përshtatet jetës suaj.

 

Për aparatet tuaja të dëgjimit të rikarikueshme Widex, mund të përdorni karikuesin standard kompakt dhe të lehtë për t’u përdorur.

 

Kujdesuni më mirë për aparatet tuaja të dëgjimit të rikarikueshme Widex me Widex Charge n Clean.

NDËRTUAR PËR TË ZGJATUR

Widex Moment është krijuar për të zvogëluar rrezikun e dëmtimit të lagështirës. Sepse më pak te veproje korrozioni do të thotë më shumë qëndrueshmëri.

Do të mirëpritni nano veshje të avancuar rezistente ndaj ujit, mikrofona të qëndrueshëm dhe inxhinieri inteligjente.

TRI MËNYRA TË REJA PËR TË ZBULUAR TINGULIN QË NDRYSHON GJITHÇKA

Ne kemi zgjeruar familjen Widex Moment për të përfshirë tre formate të reja, duke përfshirë CIC-M praktikisht të padukshëm “plotësisht në kanal”.

Pra, tani ka një mënyrë për të përjetuar tingullin jashtëzakonisht natyral të Momentit që i përshtatet të gjithëve!

Ploteso Formularin

Na kontaktoni

Plotesoni formularin dhe na shkruani. 

Ose mund te na vizitoni ne Qendrat tona.

Rr. Qemal Stafa Nr.51 – Tirane

ose Qendra Otofon prane Bashkise Shkoder. 

This is a staging enviroment